header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
23.06.2024. Nedelja

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
Konkurs za seminarske radove
02.02.2024.

Centar za ekologiju i održivi razvoj (CEKOR) poziva studente i mlade na KONKURS za seminarske radove „Vera i nauka u borbi za zaštitu životne sredine“ i pod-oblastima: Klimatske promene, Energetska tranzicija, Energetsko siromaštvo, Značaj zaštite voda.
Rok za predaju radova je: 26. Februar 2024 u 12h
Radove poslati isključivo elektronski u word-u, na e-mail adresu: office@cekor.org

Preuzmite poziv OVDE

CEKOR u okviru projekta “Inter-faith dialogue in Western Balkans on climate change 2023” organizuje on-line takmičenje najboljih radova studenata društvenih nauka i bogoslovskih fakulteta iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Radovi su: tekstovi u formi kratkog seminarskog rada (3-5 strana A4), na bilo kom jeziku regiona ili na engleskom jeziku, sa sažetkom. Seminarski rad može biti pregledni rad ili originalno autorsko razmišljanje na temu, uz navođenje korišćene literature. 10 najuspešnijih radova objavićemo u posebnoj publikaciji, a 3 najbolja rada će dobiti i novčane nagrade (200, 300 i 400 EUR)

Dalji koraci:
Planiran je on-line webinar gde će odabrani autori moći prezentovati svoje radove a ujedno i poslušati predavanja naših eminentnih stručnjaka u ovoj oblasti sa kojima će se moći razmeniti mišljenja na temu. Podstičemo studente da prilikom pisanja svojih radova razmisle o mogućim budućim projektima u kojim bi želeli da i sami učestvuju a vezani su za temu borbe protiv klimatskih promena i borbu protiv energetskog siromaštva, a koji bi mogli da se realizuju i konkretno u budućnosti u saradnji sa CEKOR-om ili nekom drugom organizacijom.

 

IZDVAJAMO


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


 

 

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime