header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
23.06.2024. Nedelja

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
Ime "Jadarit" za med i proizvode od meda - Isprava o žigu
26.04.2023.

Ovim putem upozoravamo da je ime "Jadarit" za med i proizvode od meda i vizuelno reśenje koje uz njega ide vlasništvo CEKOR-a i da će svako neovlašćeno korišćenje imena, i vizuelnog rešenja biti sudski gonjeno i śtete naplaćene.

CEKOR je vlasnik ove registrovane vrste meda i nikome kome od strane CEKOR-a to nije dopušteno, nije dozvoljeno da ime "Jadarit" koristi u bilo koju svrhu za med i medne proizvode.

Zahtevamo da se sa svih društvenih mreża uklone neovlaśćeno objavljene slike/fotografije sa imenom i vizuelnim reśenjem CEKOR-ovog imena za med i medne proizvode "Jadarit".

Takodje molimo da se sa društvenih mreža uklone sve fotografije gde su se neovlaŝćeno i bez naše dozvole fotografisali učesnici u kreativnom procesu izrade vizuelnog identiteta meda "Jadarit" sa naŝim registrovanim imenom za med "Jadarit".

Dakle takođe tražimo da svi koji du delili ove neovlaŝćene fotografije/slike, iste uklone sa svih društvenih mreža. 

Ubrzo će biti napravljena procena nanete ŝtete, nastale ovim neovlašćenim korišćenjem i zato tražimo da se takvim deljenjem na društvenim mrežama momentalno prekine.

Kada CEKOR bude smatrao za shodno on će svoju registrovanu marku meda koristiti u kampanji promocije održivih alternativa rudarstvu u Srbiji.

 Isprava o žigu PDF

 

 

 

IZDVAJAMO


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


 

 

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime