header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
01.03.2024. Petak

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
POZIV NA KONFERENCIJU - Važnost i koristi energetskog planiranja u opštinama i doprinos Nacionalnog Konventa o EU u izradi Nacionalne klimatske strategije
19.12.2016.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na konferenciju koja se organizuje kao poslednja aktivnost u sklopu EU finansiranog projekta: "Mreža NVO za javno zagovaranje za održivo korišćenje energije i prirodnih resursa u zemljama Zapadnog Balkana i Turske - ETNAR".
Cilj konferencije je podići svest javnosti o inicijativama donošenja lokalnih energetskih planova, promocija održive energetike i resursne efikasnosti i promocija mogućnosti i značaja nisko-ugljeničnog razvojnog modela kako na lokalnom tako i nacionalnom nivou.

Na konferenciji će biti predstavljena do sada urađena istraživanja o inicijativama u Srbiji u vezi lokalnog energetskog planiranja, a takođe će biti govora o učešću svih aktera u pripremi i usvajanju pripremi najvažnijeg strateškog dokumenta iz oblasti klimatske politike - Nacionalne strategije za borbu protiv klimatskih promena (Klimatska strategija). Očekujemo preko 50 učesnika, predstavnika CSOs, opština, i svih drugih zainteresovanih strana.

Konferencija će biti održana u sredu, 28. decembra 2016. godine, sa početkom u 10,00 časova u Hotelu 88 Rooms, Takovska 49.


U prilogu Vam dostavljamo agendu konferencije, uz molbu da svoje, ili učešće Vašeg predstavnika potvrdite elektronskom poštom na adresu info@cekor.org ili putem telefona na broj 024 523191 do kraja radnog dana u ponedeljak 26. decembra 2016. godine.

Preuzmite:

1. Pozivno pismo

2. Agenda konferencije - Važnost i koristi energetskog planiranja u opštinama i doprinos Nacionalnog Konventa o EU u izradi Nacionalne klimatske strategije

Projekat: Mreže zagovaračkih NVO-a za održivo korištenje energije i prirodnih resursa u zemljama zapadnog Balkana i Turskoj.

 

Ova aktivnost podržana je projektom "Osnaživanje odgovornosti i obaveza za bolju životnu sredinu", koji se realizuje uz podršku programa CSOnnect, koji sprovodi Regionalni centar za životnu sredinu (REC). Program finansira Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).

 

IZDVAJAMO


IZVEŠTAJI


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


3_2.jpg
Green Energy of SERBIA

Gosti N1:Energija iz uglja preskupa,plaćamo je novcem, ali i ljudskim životima

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime