header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
26.05.2024. Nedelja

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Publikacije
ENERGETSKA EFIKASNOST - KADA? SADA!
08.10.2015.

Sa oko 25 miliona potencijalnih novih građana i građanki Evrope iz zemalja jugoistočne Evrope koji predstavljaju potrošače energije, energetika je možda najkompleksnije pitanje sa kojim se danas suočavamo.

Pitanje energije ima dalekosežne i međusobno isprepletene uticaje u nekoliko sfera, uključujući društvo, ekonomiju i životnu sredinu, naročito s obzirom na to da se region jugoistočne Evrope suočava sa nadolazećom deregulacijom tržišta u 2015. godini u upravljačkom okruženju koje baš i nije povoljno.

Strategija održive energije za jugoistočnu Evropu (South East Europe Sustainable Energy Policy - SEE SEP) je program koji je osmišljen kako bi se bavio ovim izazovima.

To je višegodišnji međunarodni projekat koji okuplja 17 partnerskih organizacija civilnog društva iz celog regiona (Albanija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Crna gora i Srbija) i Evropske unije, sa krovnom organizacijom SEE Change Net.

Projekat je podržan od strane Evropske komisije.

Doprinos SEE SEP projekta je u osnaživanju organizacija i građana/građanki da utiču na kreiranje javnih politika i praksi ka pravičnijoj, čistijoj i bezbednijoj energetskoj budućnosti regiona jugoistočne Evrope.

Preuzmite publikaciju: ENERGETSKA EFIKASNOST - KADA? SADA!

 

 

 

IZDVAJAMO


IZVEŠTAJI


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


3_2.jpg
Green Energy of SERBIA

Gosti N1:Energija iz uglja preskupa,plaćamo je novcem, ali i ljudskim životima

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime