header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
01.03.2024. Petak

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
Međunarodna konferencija u Osijeku: "Gospodarenje otpadom u EU" - POZIV
05.02.2015.

Unikom d.o.o., Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje, Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek, zajedno s partnerima JKP Komunalije Sr. Mitrovica, Gradom Sremska Mitrovica, Ekološkim klubom grada Sremska Mitrovica i CEKOR-om u okviru IPA projekta Hrvatska-Srbija organizuju međunarodnu konferenciju na temu:

 "GOSPODARENJE OTPADOM U EU"

Konferencija ima za cilj informisati opštu i stručnu javnost o perspektivama zaštite životne sredine i gospodarenja (upravljanja) otpadom u okviru EU. Predstavnici relevantnih hrvatskih institucija, zajedno sa stručnjacima iz zemalja EU, imat će priliku predstaviti perspektive u okviru EU. Nastojat ćemo ukazati na promene koje nas očekuju te gospodarskim subjektima, jedinicama lokalne samouprave, predstavnicima institucija, organizacijama civilnoga društva i lokalnim akcijskim grupama pojasniti nove uslove u gospodarenju otpadom i približiti ih kroz primere dobre prakse iz RH i EU.

Konferencija se održava u Velikoj Većnici Osječko - baranjske županije, Županijske 4, u Osijeku

18. februara u vremenu od 10.00 do 15.00 sati.

Bilo bi nam izuzetno drago da se uključite u rad konferencije i svojim aktivnim sudelovanjem date doprinos programu kvalitetnog informisanja o perspektivama Hrvatske u EU. Konferencija je koncipirana na način da pored informisanja ostavlja prostor za pitanja i raspravu.

Molimo da svoje sudelovanje potvrdite najkasnije do srede 11. februara 2015., telefonom na br. +385 31 374 214 ili mailom na tihana.skugor@unikom.hr 

Srbija/Subotica - Informacije i prijave:

cekor.su@gmail.com

tel: +381 60 533 00 99 

Preuzmite dokumenta:

1. Pozivno pismo 

2. Registracijski listProjekat "The Case for Zero Waste", otpočeo je Novembra 2013. godine i trajaće 24 meseca sa ciljem da unapredi postojeće sisteme upravljanja otpadom u Gradu Osijeku i Sremskoj Mitrovici, kroz zajedničko delovanje i razmenu iskustava.

 

IZDVAJAMO


IZVEŠTAJI


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


3_2.jpg
Green Energy of SERBIA

Gosti N1:Energija iz uglja preskupa,plaćamo je novcem, ali i ljudskim životima

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime