header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
01.03.2024. Petak

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
Održan seminar "Izazovi korupcije u sektoru energetike u Srbiji i regionu" u Kovačici
01.09.2014.

Svrha seminara "Izazovi korupcije u sektoru energetike u Srbiji i regionu" održanog 5. i 6. septembar 2014. u RELAX j.p. Vinogradska 2 u Kovačici je da zainteresovanim novinarima i urednicima domaćih internet, elektronskih i štampanih medija pruži dodatne informacije o dugoročnim negativnim uticajima lošeg planiranja i upravljanja energetskim sektorom i ponudi mogućnost razmene iskustava o ovoj temi.

Poseban akcenat je stavljen na ulogu medija u prepoznavanju sistemskih uslova za korupciju i sprečavanje korupcije i drugih oblika zloupotreba u planiranju i sprovodjenju planova razvoja, što sve vodi dugoročnoj finansijskoj, tehnološkoj i ekološkoj neodrživosti energetskog sektora Srbije.

Na seminaru su kao govornici učestvovali g-dja Sonja Liht, direktor Beogradskog Fonda za politicku izuzetnost, doc. dr Vladimir Barovic, sa filozofskog fakulteta u Novom Sadu, ekspert za krizno novinarstvo, nacionalni i regionalni eskpert Svetske banke i UN za energetsku efikasnost i klimatske promene Aleksandar Kovačević i Zvezdan Kalmar iz CEKOR-a.

Pogledajte kratku reportažu sa seminara: http://youtu.be/8u58hFdF2bg

SPOT - Povećajmo energetsku efikasnost-smanjimo energetsko siromaštvo-ozelenimo energetiku, proizveden u okviru projekta "Održiva energetska politika jugoistočne Evrope - SEE SEP": http://youtu.be/L2yCD4RESuQ

Kratki EKO film "PREMOTAJ":  http://youtu.be/EBHLBjaJBJ4


 


Seminar "Izazovi korupcije u sektoru energetike u Srbiji i regionu" 5. i 6. septembar 2014. RELAX j.p. Vinogradska 2, Kovačica, Srbija realizovan je u okviru projekta "Održiva energetska politika jugoistočne Evrope - SEE SEP"

 

 

 

IZDVAJAMO


IZVEŠTAJI


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


3_2.jpg
Green Energy of SERBIA

Gosti N1:Energija iz uglja preskupa,plaćamo je novcem, ali i ljudskim životima

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime