header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
01.03.2024. Petak

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
Poziv za radionicu na temu klimatskih promena - UNDP
16.06.2014.

Obaveštavamo javnost da je CEKOR odabrana organizacija od strane UNDP-a u Srbiji da bude partner i logistička podrška za organizaciju radionice u Novom Sadu 26. juna 2014. na temu klimatskih promena tj. važnost uključivanja klimatskih promena u sektorske i lokalne/regionalne ciljeve. Radionica je deo projekta "Priprema Drugog izveštaja Republike Srbije prema Okvirnoj konvenciji UN o promeni klime" Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Cilj projekta je jačanje nacionalnih kapaciteta za implementaciju Konvencije, efikasnije uključivanje u sve sektorske i nacionalne prioritete, kao i priprema Drugog izveštaja Republike Srbije prema Okvirnoj konvenciji UN o promeni klime.

S tim u vezi, u Srbiji će biti organizovane tri radionice u periodu maj-jun 2014.g. i to u Nišu, Novom Sadu i Bajinoj Bašti sa ciljem podizanja svesti svih zainteresovanih strana na nacionalnom nivou u oblasti klimatskih promena.

Radionica u Novom Sadu će se održati u hotelu Park, 26. juna 2014., sa početkom u 9,30 časova.

Pozivamo sve zainteresovane strane sa teritorije Vojvodine-predstavnike svih sektora : civilnog društva, medija, pokrajinskih i lokalnih institucija, javnih preduzeća i zainteresovanog biznis sektora da se prijave najkasnije do 20.tog juna (iako na pozivnom pismu piše 16-ti.) na e-mail adresu: cekor.subotica@gmail.com ili na telefon: 024/523-191 (CEKOR kancelarija).

U prilozima možete naći dokumente: Zvanični poziv i Agendu radionice. 

Preuzmite dokumente:

1. Pozivno pismo (Zvanični poziv)

2. Agenda radionice

 

IZDVAJAMO


IZVEŠTAJI


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


3_2.jpg
Green Energy of SERBIA

Gosti N1:Energija iz uglja preskupa,plaćamo je novcem, ali i ljudskim životima

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime