header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
23.06.2024. Nedelja

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
Najava- ETNAR Konferencija na Palicu
09.08.2013.

Pozivamo NVO iz regiona na ETNAR konferenciju EU aproksimacije ekološkog zakonodavstva  na Zapadnom Balkanu  i Turskoj, koja će se održati od 24-26 septembra 2013 na Paliću, Srbija.

515_1.jpg


Konferencija je organizovana kao aktivnost u sklopu EU finansiranog projekta: "Mreža NVO za javno zagovaranje za održivo korišćenje energije i prirodnih resursa u zemljama Zapadnog Balkana i Turske - ETNAR". IPA-CSF-2012/306-573, pod pozivom IPA Civil Society call EuropeAid/132438/C/ACT/Multi, koji sprovode vodeća organizacija Zelena akcija iz Zagreba sa partnerima: Centar za ekologiji i održivi razvoj- CEKOR (Subotica, Srbija), Centar za životnu sredinu (Banja Luka, BIH), Centar za energiju i ekologiju (Tuzla, BIH), Green Home - Zeleni dom (Podgorica, Crna Gora), te međunarodni partneri fondacija Heinrich Boell (Berlin, Nemačka sa kancelarijama u Zagrebu i Sarajevu), Friends of the Earth International - FOEI (Amsterdam, Holandija) i Friends of the Earth Europe - FOEE (Brisel, Belgija).
Cilj konferencije je predstaviti do sada urađena istraživanja o  prirodnim resursima i energiji i klimi, i edukovati NVO-e o EU horizontalnom zakonodavstvu u oblasti zaštite životne sredine i procesu aproksimacije na Zapadnom Balkanu i Turskoj. Molimo vas da pogledate nacrt agende i popunite registracioni formular (srpski, english) koji su u prilogu. Krajnji rok za registraciju je 26. Avgust 2013, na e-mail  Radni jezik engleski i srpski.

 

IZDVAJAMO


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


 

 

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime