header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
23.06.2024. Nedelja

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
Poziv na završni događaj IPA projekta o otpadu
10.01.2013.

Svecana Konferenciju povodom zatvaranja i predstavljanje rezultata IPA projekta "Ka zajednicama koje recikliraju u Osječko baranjskoj županiji i Severno bačkom okrugu" će se održati 12.01.2013. godine sa početkom u 10.00 časova, u hotelu "Galleria",Matije Korvina br. 17, Subotica (sala "Rim").

Pozivamo operatere, javna komunalna preduzeća iz regiona, nevladine organizacije, donosioce odluka, medije i zainteresovane građane da prisustvuju našoj završnoj konferenciji. Ova konferencija predstavlja i svečanost povodom predaje vlasništva naših 5 Eko tački- nadstrešnica za selektivno razdvajanje otpada koje smo postavili u okviru projekta na lokacijama u ulicama Jo Lajoša i Arsenija Čarnojevića u Gradu Subotici, tačnije JKP Čistoći i zelenilu, a čija je ukupna vrednost 28.682,52 EUR.

Na konferenciji ce voditelji projekta u Hrvatskoj i Srbiji dati retrospektivni prikaz izazova i pozitivnih iskustava u Hrvatskoj i Srbiji u sprovođenju projekta, predstavićemo studiju tj. publikaciju "Socio ekonomska analiza upravljanja otpadom u gradu Osijeku i gradu Subotici" koju je izradio Institut Ivo Pilar iz Zagreba koja daje odgovor na pitanje povećava li se spremnost građana i građanki Osijeka i Subotice da odvajanju otpad za recikliranje ako im se osiguraju potrebni preduslovi i na samom kraju ovog događaja odrzaćemo Okrugli sto: "Izazovi za sprovođenje projekata reciklaže"  u trajanju od 45min u cilju formulacije Zakljčaka konferencije vezanim za preporuke za buduću saradnju i sprovođenje sličnih projekata. Agenda događaja. prijave na: djnatasa@yahoo.com

 

IZDVAJAMO


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


 

 

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime