header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
23.06.2024. Nedelja

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
Sastanak u vezi nacrta Regionalnog plana upravljanja otpadom
19.12.2012.

Centar za ekologiju i održivi razvoj CEKOR, koji privodi kraju dvogodišnji IPA projekat "Ka zajednicama koje recikliraju u Osječko baranjskoj županiji i Severno bačkom okrugu" organizuje sastanak 26. decembra 2012. godine, sa početkom u 17 časova, u prostorijama Regionalnog Arhus centra Subotica (Otvoreni Univerzitet) u vezi nacrta Regionalnog plana upravljanja otpadom. Na sastanak su pozvane ekološke organizacije, javnost, mediji i predstavnici javnih i privatnih preduzeća, kako bi se diskutovalo o nacrtu Regionalnog plana upravljanja otpadom za Grad Suboticu i opštine Bačka Topola, Mali Iđoš, Kanjiža, Senta, Čoka i Novi Kneževac (za period od 2013-2022. godine).

496_1.jpg

"Regionalna deponija" d.o.o. Subotica  prosledila je obaveštenje i dostavila nacrt plana u Regionalni Arhus centar Subotica (Otvoreni univerzitet, drugi ulaz, prizemlje, Trg cara Jovana Nenada 15) gde ga svi zainteresovani mogu preuzeti u elektronskoj formi radnim danima od 10 do 16 časova, do 28. decembra.

Ovaj nacrt je dostavljen i Članovima Skupštine Društva, Gradonačelniku Grada Subotice, Predsednicima opština regiona, nevladinim organizacijama kao i javnim preduzećima za upravljanje otpadom, kako bi svi zainteresovani dostavili svoja mišljenja do 31.12.2012 na adresu info@deponija.rs.

Pozivaju se svi zainteresovani da daju svoje mišljenje, predloge ili sugestije o nacrtu Regionalnog plana upravljanja otpadom, i na taj način pomognu pri izradi konačne verzije istog.

 

IZDVAJAMO


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


 

 

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime