header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
22.07.2024. Ponedeljak

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
najava: Serijal filmova o klimatskim promenama u Subotici
02.11.2012.

FILMSKI PROGRAM "KLIMA, KULTURA, PROMENE" U SUBOTICI

Serijal filmova o klimatskim promenama Goethe Instituta se prikazuje 08. i 09.11. u Aleksandar Lifka Art bioskopu od 10 do 12 časova

U okviru nacionalne kampanje "Adaptiraj se!" o važnosti adaptacije na klimatske promene i posledicama klimatskih promena na život na Planeti, u četvrtak i petak 08. i 09.11. će u Aleksandar Lifka Art bioskopu od 10 do 12 časova biti prikazan izbor dokumentarnih filmova međunarodnih autora, na temu zaštite životne sredine. Program filmova "Klima.Kultura.Promene" Goethe-Instituta iz Beograda se prikazuje zahvaljujući saradnji organizacija okupljenih u Klimatski forum sa istoimenim institutom. Centar za ekologiju i održivi razvoj (CEKOR), kao članica Klimatskog foruma je organizator ovog događaja u Subotici.

Posle organizovanih kampanja sličnog karaktera u Beogradu, Vršcu, i Zaječaru i građani Subotice će moći da se upoznaju sa zanimljivim filmskim ostvarenjima kvalitetne produkcije koji tretiraju jednu od najvažnijih tema današnjice - klimatske promene.

Klimatski forum je deo Regionalnog foruma za adaptaciju na klimatske promene koji  okuplja više od 80 organizacija civilnog društva (OCD) iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske u cilju objedinjavanja humanitarnih, socijalnih, ekonomskih i ekoloških perspektiva o adaptaciji na klimatske promene. Više informacija na www.seeclimateforum.org.

 

IZDVAJAMO


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


 

 

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime