header_1
Korzo 15/13, 24000 Subotica, Srbija, djnatasa@yahoo.com
01.03.2024. Petak

 

 

ENERGETSKI KALKULATOR 

 

VIDEO IGRICA

"Energetski model 2050"

 
Pomažu nas
 
 
Global Greengrants Fund

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Министарство заштите животне средине

 

Croatia - Serbia cross-border programme

 

 

Sida

 

 

 

Vesti
CEKOR na štandu u ekološkoj ulici
05.06.2012.

CEKOR danas na štandu u Ekološkoj ulici u Subotici, u centru grada, obeležava Svetski Dan zaštite životne sredine, od 18h-21h.

Na štandu će CEKOR deliti svoje materijale: publikacije i letke nastale u radu u proteklom periodu. Za najmlađe, CEKOR je pripremio kreativnu reciklažnu radionicu na kojoj će se od kartona i PET ambalaže, salveta tehnikom praviti ukrasi i slike. Opšti cilj obeležavanja ovog dana je davanje ljudskog obeležja zaštiti životne sredine: osnaživanje pojedinaca da se aktivno zauzimaju za održivi i jednak razvoj, promovisanje shvatanja da su lokalne zajednice te koje su ključne za promenu stava prema životnoj sredini i promovisanje saradnje koja obezbeđuje svim nacijama i svim ljudima da uživaju sigurniju i prosperitetniju budućnost.

Temat ovogodišnjeg obeležavanja 5. juna je zelena ekonomija- da li ona i tebe obuhvata?

Zelena ekonomije je 'ekonomija koja dovodi do poboljšanja ljudskog blagostanja i socijalne jednakosti, uz značajno smanjenje rizika po životnu sredinu i ekološke bede.'

Ove godine, Svetski Dan životne sredine slavi svoju 40. godišnjicu, jer je prvi put uspostavljen od strane Godišnje Skupštine UN 1972. pri otvaranju Štokholmske konferencije o humanoj životnoj sredini.

 

IZDVAJAMO


IZVEŠTAJI


STATUT UDRUŽENJA CEKOR


3_2.jpg
Green Energy of SERBIA

Gosti N1:Energija iz uglja preskupa,plaćamo je novcem, ali i ljudskim životima

3_1.jpg
- Protest ispred EBRD: samit uglja i klime